01 Νοέμβριος 2009

Επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Αυστραλία για το μεγάλο αγώνα στις 20 Νοεμβρίου!

Την Κυριακή θα αναχωρήσει για τη Μελβούρνη της Αυστραλίας ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Kick boxing θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 23χρονο Ρώσο Πρωταθλητή (με αραβική υπηκοότητα) Dzhabar Askerov. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης War of the Worlds.

Ο Askerov, με το προσωνύμιο "Genghis Khan", έχει αγωνιστεί αρκετές φορές σε αγώνες Κ-1 ενώ έφθασε και μέχρι τα ημιτελικά του Contender Asia και αναμένεται ένας αγώνας φωτιά, μιας και οι δύο αθλητές έχουν επιθετικό και θεαματικό στυλ.

Μαζί με τον Iron Mike θα ταξιδέψουν ο Βαγγέλης Αποστόλου (βοηθός του προπονητή Γιώργου Μάλλιου), ο γυμναστής του Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, η manager του Τόνια Φουσέκη και μερικοί από τους πιστούς του fans.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν σχεδόν εξαντληθεί και η ομογένεια, για μία ακόμη φορά, αναμένει την άφιξη του Έλληνα Πρωταθλητή με ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Όσα είναι διαθέσιμα μπορείτε να τα βρείτε εδώ:
http://www.ticketmaster.com.au/event/13004349C959754E?artistid=1374673&majorcatid=10004&minorcatid=206

 

Επόμενο » « Προηγούμενο

Τελευταία Νέα

29 Ιούνιος 2016

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα απόλαυσαν οι θεατές του Iron Challenge by Funky Buddha!

 

24 Ιούνιος 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου και η ζύγιση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο απόλυτο αθλητικό υπερθέαμα, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου!

Δείτε όλα τα νέα »

Χορηγοί