16 Φεβρουάριος 2016

Μήνυμα Μιχάλη Ζαμπίδη ενόψει των Trials του Iron Challenge

 

O Μιχάλης Ζαμπίδης, ενόψει των Trials του Iron Challenge, στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους τους αθλητές και αθλητικούς συλλόγους

Λίγες ημέρες έμειναν για τα Trials του Iron Challenge, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης kick boxing στην Ελλάδα και ο Μιχάλης Ζαμπίδης δίνει τον παλμό της εκκίνησης μιας νέας εποχής στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων και καλεί όλους τους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στους διασυλλογικούς αγώνες.

 

Μπορείτε να δείτε το μήνυμα του Μιχάλη Ζαμπίδη εδώ: https://youtu.be/nkVkkmzYXOQ

Τα Trials του Iron Challenge θα διεξαχθούν στις 21 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» και έχουν ως στόχο να προσφέρουν μια απόλυτη μαχητική εμπειρία για όλους με την υπογραφή του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη.

Οι αθλητές kick boxing (K-1, LOW KICK, KICK LIGHT) & boxing μπορούν να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους μέχρι αύριο στις 21.00, στο 210 9211011.

Τα Trials είναι ανοικτά για το κοινό που θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την διαδικασία επιλογής των αθλητών για το Iron Challenge και να υποστηρίξει όλους τους αθλητές, με κόστος εισιτηρίου στα 5€.

Χορηγοί επικοινωνίας των Trials: Ringsofpain.gr, Ufight.gr, Fightsports.gr, Fightlife.gr

Υποστηρικτές: Zambidis Club, Top Ten, actionmed γιατροί εν δράσει

 

Επόμενο » « Προηγούμενο