22 Φεβρουάριος 2011

Νέοι μεγάλοι αγώνες του Μιχάλη Ζαμπίδη σε Ρωσία και Αυστραλία

Γεμάτο με αγωνιστική δράση θα είναι και το 2011, για το Μιχάλη Ζαμπίδη! Ο Έλληνας Πρωταθλητής στις 9 Απριλίου θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα, για να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο W5, στο πλαίσιο του «W5 Grand Prix K.O». Ο Iron Mike θα συμμετάσχει σε τουρνουά 4 μαχητών και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ουκρανό Enriko Gogokhia και εφόσον κερδίσει θα αναμετρηθεί την ίδια ημέρα στο μεγάλο τελικό με το νικητή του άλλου αγώνα μεταξύ του Ολλανδού Willian Diender και του Ρώσου Armen Israelyn.

 

Στις 27 Μαΐου ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα αγωνιστεί στη Μελβούρνη, σε έναν αγώνα με παγκόσμιο ενδιαφέρον! Αντίπαλος για 3η φορά θα είναι ο Αυστραλός Πρωταθλητής John Wayne Parr, με τον οποίο στο παρελθόν έχουν δωθεί πολύ μεγάλες μάχες με τους δύο αθλητές να κατακτούν από μία φορά τη νίκη! Η διοργάνωση ονομάζεται PAY BACK TIME «THE DECIDER» και αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας του John Wayne στη Μελβούρνη πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Εν αναμονή των μεγάλων αυτών αγώνων, το μυαλό και η προετοιμασία του Iron Mike βρίσκεται στη μεγάλη μάχη της Αθήνας, για την υπεράσπιση του Παγκόσμιου Τίτλου του «King of the Ring», στις 12 Μαρτίου στο ΣΕΦ, κόντρα στον Τούρκο Πρωταθλητή Ali Gunyar.

Επόμενο » « Προηγούμενο

Τελευταία Νέα

29 Ιούνιος 2016

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα απόλαυσαν οι θεατές του Iron Challenge by Funky Buddha!

 

24 Ιούνιος 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου και η ζύγιση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο απόλυτο αθλητικό υπερθέαμα, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου!

Δείτε όλα τα νέα »

Χορηγοί