24 Μάρτιος 2010

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο show Dancing with the Stars, στον ΑΝΤ-1, για φιλανθρωπικό σκοπό !

Την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη σε ένα καινούριο ρόλο θα έχουμε από αυτή την Κυριακή 28/3, στις 21.00, στο νέο show του ANT-1, DANCING WITH THE STARS. O Iron Mike δέχθηκε την πρόταση του ΑΝΤ-1 και θα είναι ένας από τους 12 επωνύμους που θα συμμετάσχουν στο show, οι οποίοι θα συγκροτήσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζουν ζωντανά διαφορετικές χορογραφίες, ενώπιον κριτικής επιτροπής.

Εκτός όμως από την άποψη των κριτών, θα μετρήσει και ο λόγος των τηλεθεατών οι οποίοι επίσης θα έχουν δικαίωμα ψήφου .

Κάθε εβδομάδα, το ζευγάρι με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί από το διαγωνισμό. Το ζευγάρι που θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να αναδειχθεί νικητής του DANCING WITH THE STARS, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα παραδώσει στο «Κάνε μια Ευχή» Ελλάδος.

Παράλληλα, εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις θα μεταδίδονται και στιγμιότυπα από όλη την προετοιμασία των ζευγαριών. Οι επαγγελματίες χορευτές αναλαμβάνουν να διδάξουν στον επώνυμο παρτενέρ τους τα βήματα και τις φιγούρες της κάθε χορογραφίας. Έτσι, το κάθε live θα επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις.

Τα γυρίσματα και οι πρόβες για τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή θα πραγματοποιούνται στο ZAMBIDIS CLUB στη Γλυφάδα.

?Συναγωνιστές? του Iron Mike σε αυτή τη δοκιμασία θα είναι οι: ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ (Ολυμπιονίκης στο τριπλούν, Αθήνα & Πεκίνο) - ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (Μουσικός - Τηλεπαρουσιάστρια) - ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ (Top Model- Σχεδιάστρια Ρούχων) - ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ (Ηθοποιός) - ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ (Δημοσιογράφος - Βουλευτής ΝΔ - Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) - ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ (Ηθοποιός - Show woman) - EΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ (Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ - Εμπνεύστρια & Δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce) - ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ (Ηθοποιός) - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (Ηθοποιός) - ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ (Παρουσιαστής- Ραδιοφωνικός Παραγωγός) - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ (Ηθοποιός)

Για τη νέα αυτή πρόκληση, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δηλώνει απόλυτα έτοιμος! Αναλυτικότερα: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση λόγω του ευγενικού σκοπού με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το show καθώς με αυτή την ενέργεια θα δώσουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο γιατί το πρόγραμμα μου είναι πολύ απαιτητικό με πολλές ώρες προπόνησης, για μπορέσω να ανταπεξέλθω αξιοπρεπώς στο live κάθε εβδομάδα και μάλιστα με επαγγελματία χορευτή. Σίγουρα όμως είναι μία απολαυστική πρόκληση την οποία θα υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Επόμενο » « Προηγούμενο