24 Ιούνιος 2010

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συμμετείχε στη δενδροφύτευση στο Μαραθώνα για την Ολυμπιακή Ημέρα

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας, Μιχάλης Ζαμπίδης, συμμετείχε στη δενδροφύτευση που διοργάνωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) στην Αφετηρία της Μαραθωνίου διαδρομής, στο Μαραθώνα, την Τετάρτη 23 Ιουνίου, για τον εορτασμό της «Ολυμπιακής Ημέρας».

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο του 1ου Πανελληνίου Προγράμματος "Αναδάσωση & Αθλητισμός" που έχει προγραμματίσει η ΕΘΝ.Ο.Α. για διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έχοντας ως κύριο στόχο την καθιέρωση αθλητικών δράσεων που ταυτίζονται με δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το παρόν, εκτός από τον Iron Mike, έδωσαν και Ολυμπιονίκες, όπως ο Πύρρος Δήμας, η Πηγή Δεβετζή, ο Βασίλης Πολύμερος, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, η Ειρήνη Αϊνδηλή, ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Κων/νος Κοντομανώλης, η Χρυσή Μπισκιτζή, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μαρία Πολύζου και η ηθοποιός Πατρίτσια Περιστέρη.

Στην ενέργεια συμμετείχαν και εκατοντάδες μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Αττικής, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να περικυκλώσουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή για να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους υπογράψει αυτόγραφα.

Επόμενο » « Προηγούμενο