20 Σεπτέμβριος 2010

Τα X-TREME STORES Μεγάλος Χορηγός του Μιχάλη Ζαμπίδη

Στο πλευρό του Μιχάλη Ζαμπίδη θα βρίσκεται πλέον η κορυφαία αλύσιδα καταστημάτων X-TREME STORES που δραστηριοποιείται στον τομέα οργάνων γυμναστικής, αξεσουάρ και συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την υποστήριξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και τον εξοπλισμό με νέας γενιάς όργανα γυμναστικής για το νεόδμητο ZAMBIDIS CLUB στη Γλυφάδα ώστε τα μέλη του αλλά και ο ίδιος ο Iron Mike να προπονούνται με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Παράλληλα το λογότυπο της εταιρίας θα κοσμεί την εμφάνιση του Πρωταθλητή μας στους αγώνες του σε όλη την υφήλιο, αρχής γενομένης από αυτόν στις 3/10 στη Σεούλ για το Κ-1 ΜΑΧ με αντίπαλο τον Chahid "The Pitbull" Oulad El Hadj.

Για τη συνεργασία αυτή η Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Για να φτάσεις ψηλά, χρειάζεσαι τη μέγιστη ποιότητα κι απόδοση. Αναζητάς εξειδικευμένη υποστήριξη, άψογο εξοπλισμό, επαγγελματικό ήθος και αξιοπιστία . Αγωνίζεσαι για xtreme δύναμη, ταχύτητα και φυσικά αποτέλεσμα. Γι? αυτό επιλέγεις να συνεργαστείς με αυτούς που σου δίνουν τη σιγουριά ότι θα φτάσεις στο στόχο σου. Αυτούς που βρίσκονται σταθερά ψηλά, χάρη στην ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους. Γι? αυτό συστρατεύθηκα με τα XTREME STORES, την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων fitness στην Ελλάδα. Μαζί, προχωράμε για το κορυφαίο αποτέλεσμα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλη την ομάδα των X-TREME STORES,για την πολύτιμη και πολύπλευρη υποστήριξή τους, συμβάλλοντας στη μέγιστη απόδοση και το καλύτερο αποτέλεσμα των απαιτητικών αγώνων μου που έπονται».


Λίγα λόγια για την X-TREME STORES
Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που το πρώτο Χ-TREME STORES άνοιξε τις πύλες του στον Πειραιά. Η εμπειρία των ανθρώπων των X-TREME STORES στο χώρο προερχόταν κυρίως από τον κλάδο των γυμναστηρίων όπου είχαν δουλέψει για περισσότερα από 25 χρόνια. Από τότε η πορεία των X-TREME STORES υπήρξε μακρά. Αυτήν τη στιγμή αριθμούν 37 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στεγάζονται σε εγκαταστάσεις αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων επιτυγχάνοντας έτσι ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία. Το βασικότερο στοιχείο τους όμως είναι η φιλοσοφία τους και η ανθρωποκεντρική τους προσέγγιση στον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.

Επόμενο » « Προηγούμενο