25 Μάιος 2010

Η εταιρεία «Ιάκωβος Παπαγεωργίου Α.Ε.» χορηγός του ZAMBIDIS CLUB

Mε μεγάλη θέρμη αγκαλιάζεται το ξεκίνημα του ZAMBIDIS CLUB στην περιοχή της Γλυφάδας. Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, η εταιρεία «Ιάκωβος Παπαγεωργίου Α.Ε.» έγινε μέλος του CLUB, ως χορηγός.

Η εταιρεία έχει μακρά ιστορία, αφού ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στο χώρο της αντιπροσώπευσης και της διάθεσης ειδών υγιεινής, πλακιδίων και υλικών πισίνας το 1967. Σήμερα, ανταποκρινόμενη επάξια στις προκλήσεις της αγοράς, η «Ιάκωβος Παπαγεωργίου Α.Ε.» αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευής ειδών υγιεινής, πλακιδίων και εξοπλισμού πισίνας, σε ολόκληρο τον κόσμο, διαθέτοντας υπερσύχρονες εκθέσεις των προϊόντων της και εγκαταστάσεις (αποθήκες & services) πολλών τετραγωνικών μέτρων, στην Αττική (Παλλήνη) και στην Κόρινθο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «Ιάκωβος Παπαγεωργίου Α.Ε.» μπορείτε να επισκεφτείτε το www.papageorgiousa.gr

Επόμενο » « Προηγούμενο

Τελευταία Νέα

29 Ιούνιος 2016

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα απόλαυσαν οι θεατές του Iron Challenge by Funky Buddha!

 

24 Ιούνιος 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου και η ζύγιση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο απόλυτο αθλητικό υπερθέαμα, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου!

Δείτε όλα τα νέα »

Χορηγοί